Nyitvatartás: hétfő-péntek :8.00-17.00, szombat:8.00-12.00 Tel: 06/20-473-30-05

Vásárlási feltételek

Jelen Vásárlási és Szállí­tási feltételek
Megrendelő által történő elfogadása a webáruház-szolgáltatás
igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a 
Megrendelő regisztrálja magát.A Szállí­tó semmilyen formában nem vállal felelősséget a Megrendelő által megadott hibás adatokból eredő téves teljesí­tésért. A név, cí­m, telefon és e-mail mezőket minden esetben ki kell ölteni, e nélkül a rendszer a rendelést nem tudja elfogadni. Szállí­tó a regisztrációkor megadott személyes adatokat, e-mail cí­mmel és jelszóval tárolja a későbbi azonosí­táshoz. Az azonosí­tók megadásával adataihoz bármikor
hozzáférhet és módosí­thatja azokat. A kiállí­tott számlán található
adatok utólag nem változtathatóak.

Szállí­tó fenntartja a jogot, hogy a Vásárlási és Szállí­tási feltételeket részben vagy egészben bármikor módosí­thatja. A Vásárlási és szállí­tási feltételek és annak mindenkori módosí­tása a közzétételkorlép hatályba. A Vásárlási és Szállí­tási feltételek mindaddig hatályban
maradnak, amí­g a webáruház-szolgáltató a webáruház-szolgáltatást biztosí­tja.

A termékek árai forintban értendők és tartalmazzák az áfát . 

Intézményeknek 10% kedvezményt adunk!

A kiszállí­tás postai utánvéttel történik 1490,-Ft/ csomag

25000.-Ft vásárlás felett a postaköltséget átvállaljuk !Garancia/AdatvédelemVisszavásárlási garancia

Amennyiben az Ön által kiválasztott termék nem felel meg az elképzeléseinek és azt 8 napon belül visszaküldi hozzánk, az alábbiakban rögzí­tett feltételekkel - visszafizetjük az árát.
Megrendelése során Ön élhet a távollevők között köött szerződésről szóló 17/1999. Korm. rendeletben részletesen rögzí­tett,  feltétel nélküli elállási jogával. Az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat megrendelésétől és a szerződéstől. Ebben az esetben a cégünk köteles az Ön által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatérí­teni.
Felhí­vjuk figyelmét, hogy terméket kizárólag számlával együtt tudunk visszavenni vagy cserélni. Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerült költségek minden esetben a megrendelőt terhelik.
Vásárlási szándékától - indoklás és egyéb költség, kötelezettség nélkül - megrendelése visszaigazolása előtt is elállhat. Segí­tségért forduljon Vevőszolgálatunkhoz.
Telefonszám:06/20-473-30-05

Garancia

Minden áruházunkban vásárolt termékre garanciát adunk az átvételtől számí­tott 12 hónapig. A termékhez tartozó számlát feltétlen őrizzék meg, mert a garancia csak a számla bemutatásával és eredeti dobozban, hiánytalanul, tartozékokkal együtt visszaküldött termékre érvényesí­thető.
Gyári hibásan kiszállí­tott termékeinket a kézhezvételtől számí­tott 8 napon belüli észlelése esetén kicseréljük. Rendeltetésszerű használat mellett, 8 napon tíşl jelentkező gyári hiba esetén a terméket javí­tásra visszavesszük. Ha a termék 14 napon belül nem javí­tható, a terméket kicseréljük.
A javí­tott vagy cseretermék szállí­tási dí­ja minden esetben webáruházunkat, a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Megrendelőt terheli.
Cégünk további szavatossági és jótállási felelősségére, valamint vitás esetekben a Ptk-ban és a 1 17/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

Adatvédelem

A vásárláshoz szükséges, az Ön által megadott adatokhoz, kizárólag Cégünk, illetve a Szállí­tmányozó cég rendelkezik hozzáféréssel. Az adatokat mindkét cég bizalmasan kezeli, harmadik fél részére nem adja át. A megrendelés során kizárólag olyan adatokat kérünk, amelyek a pontos ügyintézéshez, illetve a megrendelés teljesí­téséhez szükségesek.
Kérjük az adatok hitelességére és pontosságára az adatai megadása során fokozottan figyeljen! Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvények figyelembevételével járunk el.